Деветнадесетгодишен младеж е задържан и привлечен в качеството на обвиняем за убийството на майка

...
Деветнадесетгодишен младеж е задържан и привлечен в качеството на обвиняем за убийството на майка
Коментари Харесай

След жестоко убийство в Ловеч: 19-годишен крие в мазето тялото на майка си два месеца

Деветнадесетгодишен юноша е задържан и привлечен в качеството на обвиняем за убийството на майка си, оповестяват от Апелативната прокуратура във Велико Търново.
Разследването по формирано досъдебно произвеждане за ликвидиране на 52-годишна жена се прави от Окръжната прокуратура в Ловеч. По данни на прокуратурата жената живеела на квартира в апартамент в центъра на Ловеч дружно със сина си.
На 20 февруари т. година той оповестил в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Ловеч, че майка му от 13 февруари е напуснала квартирата и от този момент е в неопределеност. 
След като през април в блока започнала да се носи неприятна миризма, притежателят на жилището бил извикан от София, отключил мазето си и там било намерено тялото на дамата.
Деветнадесетгодишният ѝ наследник е открит като причинител на престъплението и задържан на 1 май в началото за период от 24 часа, а по-късно с разпореждане на наблюдаващия прокурор - за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане за непрекъснат арест.
Действията по разследването продължават под управлението на Окръжна прокуратура в Ловеч.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР